/Echipa
Echipa 2018-02-23T12:50:38+00:00
Anca Dumitrescu
Anca DumitrescuPreședinte, Psiholog, BCBA
Anca Dumitrescu este primul specialist român acreditat internațional ABA. Specializarea în Psihoterapia cognitiv comportamentală a fost dublată de formarea în ABA și obținerea în 2010 a certificării BCBA…Citeste mai mult.
Claudia Matei
Claudia MateiVicepreședinte, Psiholog, BCaBA
Claudia a terminat facultatea de Psihopedagogie Specială, apoi a urmat cursurile de specializare în analiză comportamentală aplicată, în cadrul Universitatii…Citeste mai mult.
Oliviana Giura
Oliviana GiuraMembru fondator, Consultant ABA
Oliviana nu a ajuns întâmplător în această branșă, ea dorindu-și cu foarte mare convingere să se implice în educația și integrarea copiilor cu nevoi speciale…
Citeste mai mult.

Coordonatori

Andra Tabără
Andra TabărăPsiholog, Consultant ABA
Andra este psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor din România, terapeut ABA și coordonator în cadrul ATCA. Urmează cursuri de specializare în Analiza…Citeste mai mult.
Ana-Maria Bogdan
Ana-Maria BogdanPsiholog, Consultant ABA
Ana este psiholog, logoped și terapeut ABA, absolventă a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, specializarea Psihopedagogie speciala la Universitatea…Citeste mai mult.
Laura Ciobanu
Laura CiobanuPsiholog, Terapeut ABA, RBT
La începutul anului 2015, dorința de perfecționare a determinat-o pe Laura să înceapă formarea ca Board Certified Behavior Analyst (BCBA) în cadrul Univesitătii…Citeste mai mult.

Raluca Vasilescu
Raluca VasilescuPsiholog, Terapeut ABA, RBT
Parcursul Ralucăi de la absolventa de arte la terapeut ABA în curs de acreditare internaționala este înțeles doar prin prisma dorinței de a fi mereu in preajma copiilor cu…Citeste mai mult.
Raluca Anghel
Raluca AnghelPsiholog, Terapeut ABA, in curs de BCBA
Raluca este psiholog, logoped și terapeut ABA. A absolvit Facultatea de Sociologie și Psihologie, specializarea Psihologie in cadrul Universității Spiru Haret și vrea…Citeste mai mult.

Terapeuții noștri

Ana-Maria Păun
Ana-Maria PăunPsiholog, Terapeut ABA, RBT
Din 2011 modelează comportamentele copiilor tipici și atipici, iar din 2015 este recunoscută ca RBT (Registered Beh…Citeste mai mult.
Monica Moldovanu
Monica MoldovanuPsiholog, Terapeut ABA, RBT
Monica este psihoterapeut, ca urmare a terminării formării de bază din cadrul Asociației Române de Psihoterapie… Citeste mai mult.
Andra Florena Meteș
Andra Florena MeteșPsiholog, Terapeut ABA
Andra este absolventa Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, secția Psihologie, Universitatea Babes-Bolyai… Citeste mai mult.
Cristina Iordache
Cristina IordachePsiholog, Logoped, RBT
Cristina este psihoterapeut cu drept de liberă practică, logoped și terapeut acreditat RBT (Registered Behav…Citeste mai mult.
Irina Bălan
Irina BălanPsiholog, Logoped, RBT
Irina a terminat Facultatea de Psihologie și un master în Psihoterapii Cognitiv-Comportamentale, în 2012. Este… Citeste mai mult.
Ioana-Sorina Dumitru
Ioana-Sorina DumitruPsiholog, Terapeut ABA, RBT
Ioana a absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației, secția Psihopedagogie Specială (iunie 2009)… Citeste mai mult.
Dana Neacșu
Dana NeacșuPsiholog, Terapeut ABA, RBT
Între 2003 și 2007, Dana a studiat în cadrul Facultății de Științe Socio-Umane Pitești, specializarea „psihologie”… Citeste mai mult.

Raluca Iordache
Raluca IordachePsiholog, Terapeut ABA
Raluca a absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universitatii Titu Maiorescu 2016. S-a implicat activ…Citeste mai mult.
Maria Tudose
Maria TudosePsiholog, Terapeut ABA, RBT
A absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității București. În urma unei…Citeste mai mult.

Valentina Popa
Valentina PopaPsiholog, Terapeut ABA
A absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității Al. I. Cuza din Iasi in 2009…Citeste mai mult.

Monica Ignat
Monica IgnatPsiholog, Terapeut ABA
Monica este psihopedagog special si este recunoscută ca Registered Behavior Technician (RBT) de către Board Certif…Citeste mai mult.

Iulia Bucur
Iulia BucurPsiholog, Terapeut ABA, RBT
Iulia este, din 2015, absolventă a Facultaţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Universitatea din Bucureşti…Citeste mai mult.

Andreea Cosmaciuc
Andreea CosmaciucPsiholog, Terapeut ABA
A absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității Al. I. Cuza din Iasi in 2009…Citeste mai mult.

Adina Aevoae
Adina AevoaePsihoterapeut, Terapeut ABA, Shadow
Atunci când intră în camera de terapie, privirea copilului se luminează imediat. Adina se așează calmă la masă și îl…Citeste mai mult.
Carmen Grigorescu
Carmen GrigorescuPsiholog, Terapeut ABA, RBT
Are un zâmbet molipsitor și o energie uriașă. Iubește lucrul cu micuții din centrele ATCA și face tot ce îi stă în…Citeste mai mult.
Maria Ciobanu
Maria CiobanuTerapeut ABA, Psiholog
Privirea ei jucăușă, zâmbetul mereu prezent și bunătatea din privire fac din Maria Ciobanu omul care știe să facă…Citeste mai mult.
Robertina Ciobanu
Robertina CiobanuStudenta
Robertina adoră să lucreze cu micuții din ATCA și să le aducă zâmbete pe chipuri. Face totul cu multă pasiune și din…Citeste mai mult.
Gabriela Untaru
Gabriela UntaruPsiholog, Terapeut ABA
Gabriela își dorește cu toată inima să schimbe viețile copiilor din ATCA. Le vorbește cu atenție și calm și zâmbește…Citeste mai mult.
Raluca Maria Adam
Raluca Maria AdamPsiholog, Terapeut ABA
Raluca este psiholog, terapeut ABA si coordonator in cadrul Asociatiei de Terapie Comportamentala Aplicata…Citeste mai mult.
Mihaela Domnescu
Mihaela DomnescuPsiholog, Terapeut ABA, RBT
Mihaela a activat ca asistent social în cadrul Serviciului Management de caz pentru copii și Serviciului Adopții…Citeste mai mult.
Lavinia Puncioiu
Lavinia PuncioiuPsiholog, Terapeut ABA
Motivația către drumul în Psihologie a venit din dorința de a lucra cu copii. Împlinirea profesională cât și personală vin din zâmbetul copiilor…Citeste mai mult.
Alexandra Bejenar
Alexandra BejenarPsiholog, Terapeut ABA
A urmat cursurile Facultății de Psihologie și Științele Educației, precum și cursurile programului de master Psihologia Sănătății- cercetare clinică și optimizare comportamentală …Citeste mai mult.
Ioana Budau
Ioana BudauPsiholog, Terapeut ABA, RBT
Ioana a absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București în 2015, iar doi ani mai târziu, masterul de Psihologia Sănătății, Cercetare Clinică și Optimizare Comportamentală.
Citeste mai mult.

Echipa administrativa

Adrian Bulmez
Adrian BulmezResponsabil financiar
Alexandra Furtuna
Alexandra FurtunaCoordonator program 2%
 Violeta Macsinoiu
Violeta MacsinoiuOffice Assistant
Nicoleta Orlea
Nicoleta OrleaManager Fundraising
Andreea Florea
Andreea FloreaDirector Executiv
Adriana Popa
Adriana PopaOffice Assistant
Beatrice Ionescu
Beatrice IonescuFundraising Manager&Sport Events Enthusiast