Alege forma de implicare care ți se potrivește!

Costurile medii lunare pentru terapia ABA sunt de 3000 lei, sumă pe care o familie din România cu greu și-o poate permite. Impreună cu tine putem să contribuim la recuperarea prin terapie specializată a copiilor cu autism!
DONEAZĂ 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT!
Sau trimite o donație în contul ATCA RO49BACX0000000968803037 Unicredit Tiriac BANK

Citeste mai mult

Jucăriile sunt instrumente educative de învățare și o bucurie pentru fiecare copil! Micuții cu autism au nevoie de joc și în timpul orelor de terapie! Poți ajuta și cu donații în produse art&crafts, bricolaj, pictură și modelaj, consumabile pentru materialele de lucru necesare bunei desfășurări a programelor terapeutice și a celor de socializare. DONAȚIA TA SCHIMBĂ O MICĂ LUME!

Citeste mai mult

Transformă expertiza și bunele tale contacte de business în mica ta contribuție de strângere de fonduri, în favoarea copiilor cu autism din centrele ATCA! Devino voluntarul și ambasadorul nostru! Prezintă misiunea ATCA unei companii și explică mecanismul de redirecționare a 20% din impozitul pe profit către un ONG. Orice companie are dreptul să aleagă unde să plătească acest procent.

Citeste mai mult

Fii alături de copii cu TSA ce fac zilnic terapie prin ATCA.

Împlică-te în campaniile noastre!

Pentru mai multe detalii contactează-ne AICI!

Cu 2% mai aproape de BINE

Direcţionează 2% din venit către copiii pe care ATCA îi ajută să se recupereze și să meargă la grădiniță și la școală! Alătură-te și contribuie cu 2% pentru a fi mai aproape de BINE!

20% în plus spre reușită

Direcţionează parte din impozitul pe profit către copiii pe care ATCA îi ajută să se recupereze. Poți dona până la 20% din impozitul pe profit iar asta înseamnă să contribui nu la stat, ci la bine!