Alege forma de implicare care ți se potrivește!

TIMP

Dacă ai o oră sau o zi liberă, ea se transformă în bine dacă devii voluntarul nostru. Poate știi să grădinărești sau să construiești campanii de fundraising, expertiza ta ne poate fi utilă, donează timp!

PRODUSE

Jucăriile cu care nu se mai joacă copilul tău, sunt instrumente de învățare în centrele noastre. Biroul sau computerul pe care le înlocuiești sunt utile terapeuților noștri, iar compania la care lucrezi poate produce ce ne este de folos. Donează bunuri!

BANI

Pentru un copil, costurile pentru o lună de terapie ABA ajung și la 4000 lei, o sumă pe care o familie din România cu greu și-o permite. Dar împreună, putem să-i ajutăm pe micuții cu TSA să primească terapie personalizată zi de zi, donează bani!

Fii alături de copii cu TSA ce fac zilnic terapie prin ATCA.

Împlică-te în campaniile noastre!

Cu 2% mai aproape de BINE

Direcţionează 2% din venit către copiii pe care ATCA îi ajută să se recupereze și să meargă la grădiniță și la școală! Alătură-te și contribuie cu 2% pentru a fi mai aproape de BINE!

20% în plus spre reușită

Direcţionează parte din impozitul pe profit către copiii pe care ATCA îi ajută să se recupereze. Poți dona până la 20% din impozitul pe profit iar asta înseamnă să contribui nu la stat, ci la bine!