Poți directiona 2% din impozitul pe venit  pentru a ajuta copiii cu autism să fie mai aproape de tine și de bine!

Direcţionează 2% din impozitul pe venit către copiii care învață să trăiască alături de noi, în lumea noastră, în centrele ATCA!

Ce poți face cu 2%?

Tu nu poți face nimic cu 2% din impozitul pe veniturile tale din anul anterior. Poți alege să-i lași să meargă în visteria statului sau să-i direcţionezi către copiii care urmează programele de terapie și intervenție în autism. Nu te costă nimic!

Completează formularul 230
venituri din salarii


Completează formularul 230
venituri din pensii si salarii


Completează formularul 200
venituri din PFA

Ce putem face noi cu 2%?

  • Putem oferi evaluare gratuită tuturor copiilor cu simptome de TSA
  • Putem realiza un plan individualizat de terapie
  • Putem sprijini părinții prin consiliere și workshopuri
Despre ATCA

Autismul afectează 1 din 68 de copii, o incidență în continuă creștere!

Un copil cu autism nu poate vorbi cu tine, nu răspunde la nume, nu este atent când îi vorbești, pare că trăiește în propria lume. Autismul îl ține captiv. Prin terapie, noi îl învățăm să vorbească, să se joace și să-și facă prieteni, să fie mai aproape de lumea noastră. Cu cei 2% de la tine este mai aproape de BINE!

Când băiețelul nostru a împlinit doi ani a fost ca un ceas deșteptător pentru mine și soțul meu. Am hotărât să acceptăm ceea ce de multe luni tot gândeam și anume că piticul nostru este… diferit. Am început terapia și timp de două săptămâni de fiecare dată când ajungeam acolo el plângea tare și cu greu se liniștea. Erau moment groaznice când îl auzeam de pe hol cât de tare și mult plângea. Dar am continuat să venim. Începusem terapia în luna iunie, iar în septembrie diferențele erau deja vizibile. Mulțumim din suflet Centrului ATCA!
Fam. Grigoraș

“Terapia ABA a fost singura lui șansă!”

– Părinte

Peste 100 de copii fac anual primul pas spre recuperare. Alătură-te și contribuie cu 2% pentru a fi mai aproape de BINE!