Poți dona până la 20% din impozitul pe profit  iar asta înseamnă să contribui nu la stat, ci la bine!

Direcţionează parte din impozitul pe profit către copiii pe care ATCA îi ajută să se recupereze și să meargă la grădiniță și la școală!

Ce poți face cu 20%?

Încheie un contract de sponsorizare cu ATCA  şi astfel direcţionezi parte din impozitul datorat statului către copiii care urmează programele de terapie și intervenție în autism. Codul Fiscal prevede direcţionarea a PÂNĂ LA 20% din impozitul pe profit pe care îl datorezi statului. Nu te costă nimic!

Completează contractul de sponsorizare!

Ce putem face noi prin sponsorizarea ta?

  • Educa cadre didactice pentru a integra copilul cu TSA
  • Forma terapeuți în metoda ABA
  • Utila și dota centrele noastre
  • Traduce cărți și produce materiale didactice
  • Deschide centre
Despre ATCA

Autismul afectează 1 din 68 de copii, o incidență în continuă creștere!

Un copil cu autism nu poate vorbi cu tine, nu răspunde la nume, nu este atent când îi vorbești, pare că trăiește în propria lume. Autismul îl ține captiv. Prin terapie, noi îl învățăm să vorbească, să se joace și să-și facă prieteni. Copiii cu TSA vin zilnic la centrele ATCA pentru a învăța prin terapie ABA; cu sprijinul tău putem deschide noi centre și forma terapeuți și cadre didactice.

EXATRAS DIN CODUL FISCAL

Poți direcționa până la 20% din impozitul pe profit, bani care altfel ajung la bugetul de stat. Tu poți decide ca cei 20% să însemne mai mult!

Extras cod fiscal 

Titlul 2, Cap. II, articolul 21, alineatul (4), litera p) “contribuabilii care efectuează sponsorizări şi/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificările ulterioare, si ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicată, cu modificările si completările ulterioare, precum şi cei care acordă burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, dacă totalul acestor cheltuieli îndeplineste cumulativ următoarele condiţii:

1.    este în limita a 3 la mie din CIFRA DE AFACERI;

2.    nu depăseşte mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat.”

Astfel,

  1. Cheltuielile de sponsorizare sunt nedeductibile la calculul impozitului pe profit. În situatia în care entităţile efectuează sponsorizări potrivit Legii privind sponsorizarea nr. 32/1994, în baza unui contract de sponsorizare, atunci acestea deduc din impozitul pe profit datorat.
  2. Când sponsorizarea se efectuează în bani, nu apar implicaţii din punctul de vedere al T.V.A.
  3. Sponsorizarea este total deductibilă din impozitul pe profit dacă se incadrează în limitele impuse de codul fiscal (să nu fie mai mare de 3 la mie din CIFRA DE AFACERI, şi de 20% din impozitul pe profit datorat).

“Terapia ABA a fost singura lui șansă!”

– Părinte

Peste 100 de copii fac anual primul pas spre recuperare. Alătură-te și contribuie cu 20% spre reușită!

Completează contractul de sponsorizare!