Poți ajuta și tu unul dintre copiii care fac terapie în centrele noastre! Donația ta înseamnă ore în plus de terapie, jucării, grupuri de joacă și socializare pe scurt, o șansă pentru recuperarea unui copil.

„Andrei a început să vorbească și să se joace cu noi, ne spune ce-și dorește sau când îl doare ceva. A fost minunat să vedem cum crește și cum învață atâtea lucruri și să avem speranța de a merge la școală”, spun părinții lui Andrei.

Andrei merge acum la școală. Împreună, îl putem ajuta să continue ședințele de terapie și să ne asigurăm astfel că are rezultate bune în continuare. Procesul de terapie este unul complex, iar continuitatea în terapie este cel mai important cadou pentru copiii noștri.

Cosmin te cucerește de la prima privire. Zâmbește mereu, este curios, atent la ceilalți și îi place foarte mult să se joace. Are nevoie de sprijin pentru a face mai multe ore de terapie și pentru a merge la gradiniță cu însoțitor. „În jurul vârstei de 2 ani am început să suspectăm că ceva nu este în regulă cu el deoarece nu spunea niciun cuvânt, nici măcar mama… Am aflat de pe internet despre ATCA și ne-am programat la o evaluare psihologică în urma căreia am primit un program individualizat de terapie ABA. După munca depusă de el ăn fiecare zi, progresul făcut este enorm. Asta ne asigură că suntem pe drumul cel bun”, povestesc părinții lui Cosmin.

Ștefania are 10 ani și vine la terapie din satul Lilieci, județul Ialomița. Este diagnosticată cu ADHD și întârziere psihică. De când a început terapia, Ștefania a avut o evoluție minunată. Este o fetiță adorabilă și fancy, căreia îi place să poarte agrafe colorate și să se distreze. A început să meargă la școală, însă programul de terapie o ajută să învețe și să dezvolte abilități noi. Împreună, o putem ajuta pe Stefi să facă ore în plus de terapie.

Tibi are 6 ani, este din satul Udeni, județul Teleorman și merge 5 km pe jos pentru a prinde microbuzul care îl aduce în București, la sedințele de terapie ABA ținute la centrul nostru. Tibi este diagnosticat cu autism atipic și hiperactivitate și are nevoie de ajutorul nostru pentru a continua terapia. Ne dorim este ca el să beneficieze de un program complet și intensiv de terapie. Trebuie să învețe să vorbească, să ceară ceea ce-și dorește, să se joace cu obiectele și jucăriile, precum orice copil de vârsta lui.

Fie că donezi online, în cadrul evenimentelor noastre sau îți implici prietenii să susțină cauza noastră, vrem să știi că fiecare donație se transformă în bine și în bucurie pentru piticii noștri. Poți urmări în Jurnalul Copiilor rezultatele noastre, evenimentele și cum sunt folosite fondurile.

Îți mulțumim!