//Servicii de consultanță pentru centre de terapie
Servicii de consultanță pentru centre de terapie 2018-02-23T12:50:35+00:00

Consultanță centre de terapie

ATCA a devenit un standard profesional prin rezultatele remarcabile în programele de intervenție pentru copiii cu tulburări comportamentale și din spectrul autist și s-a specializat în domeniul de formare si supervizare a terapeuților ABA din România.

Președintele asociației, Anca Dumitrescu, este primul specialist român acreditat în terapia ABA. 

Ce șanse reale de recuperare au copiii cu autism în România

Expertiza și programele de colaborare ale ATCA cu universități și profesioniști din străinătate sunt foarte apreciate astfel ca, este recunoscut faptul ca asociatia noastra detine resursele de know-how de cea mai inalta calitate in domeniul analizei aplicate a comportamentului (ABA) și analizei funcționale a limbajului.

Astfel, ATCA a devenit si un furnizor de servicii de consultanță pe care le ofera centrelor de recuperare și asociațiilor care implementează intervenții terapeutice pentru copiii cu TSA.

  • Consultanții ATCA sunt solicitați pentru realizarea evaluărilor inițiale ale copiilor suspecți de tulburări severe de comportament și apoi pentru conceperea un plan individualizat de intervenție pentru fiecare copil integrat în programe de terapie ale centrului de recuperare care ne solicită expertiza.
  • Monitorizarea și reactualizarea obiectivelor fiecărui copil sunt realizate periodic, de către ATCA impreună cu echipa de terapie a centrului de recuperare care se dezvoltă sub îndrumarea noastră.
  • Ședințele de supervizare sunt structurate în funcție de necesitățile și nivelul de experiență al terapeuților centrului solicitant, incluzând: workshopuri, observația directă a sesiunilor de terapie, feedback al tehnicilor aplicate pe baza înregistrărilor video și îndrumare specializată.
CONTACTEAZĂ-NE AICI