//Cu 2% mai aproape de BINE
Cu 2% mai aproape de BINE 2018-02-23T12:51:38+00:00

Project Description

Poți directiona 2% din impozitul pe venit  pentru a ajuta copiii cu autism să fie mai aproape de tine și de bine!

Campania de redirecționare a 2% din impozitul pe venit se desfășoară în fiecare an între 1 ianuarie și 25 mai.

Ce poți face TU cu 2%?

Tu nu poți face nimic cu 2% din impozitul pe veniturile tale din anul anterior. Poți alege să-i lași să meargă în visteria statului sau să-i direcţionezi către copiii care urmează programele de terapie și intervenție în autism. Nu te costă nimic!

Descarcă formularul potrivit tipului tău de activitate, completează-l, semnează-l și scanează-l, apoi trimite-l pe mail la adresa contact@atca.ro. Un reprezentant ATCA te va contacta imediat.

Completează formularul 230
venituri din salarii
Completează formularul 230
venituri din pensii si salarii
Completează formularul 200
venituri din PFA

Ce putem face NOI cu 2%?

  • Putem asigura terapia celor 15 de copii cu autism care provin din familii vulnerabile sau chiar din orfelinate.
  • Putem oferi evaluare gratuită tuturor copiilor cu simptome de TSA.
  • Putem sprijini părinții copiilor cu autism prin consiliere și workshopuri gratuite, vizând ameliorarea dificultăților majore (depresie, izolare, neacceaptarea diagnosticului, ne-cunoașterea modalităților de comunicare cu copilul cu autism, neajunsuri financiare) și stimularea abilităților adecvate de relaționare cu copilul, obiectivul final fiind creșterea aportului parental în mod benefic și specific la îndrumarea și integrarea copilului lor.
  • Putem sprijini cadrele didactice, educatori și învățători prin cursuri gratuite de învățare a tuturor tipurilor de tulburări comportamentale, a modalitătilor de lucru cu copiii și a tehnicilor de management comportamental la clasă, astfel încât profesorii să poată asigura adaptarea și incluziunea socială a copiilor, bunele practici și armonia comportamentală a grupui/ clasei de elevi.

Autismul afectează 1 din 68 de copii, o incidență în continuă creștere!

Un copil cu autism nu poate vorbi cu tine, nu răspunde la nume, nu este atent când îi vorbești, pare că trăiește în propria lume. Autismul îl ține captiv. Prin terapie, noi îl învățăm să vorbească, să se joace și să-și facă prieteni, să fie mai aproape de lumea noastră. Cu cei 2% de la tine este mai aproape de BINE!

Anual, în centrele ATCA , peste 170 de copii fac primul pas spre recuperare. Alătură-te și contribuie cu 2% pentru a fi mai aproape de BINELE copiilor cu autism!