///Curs de formare continua la Bucuresti: „Tehnici de psihoterapie cognitiv comportamentala si analiza comportamentala aplicata in tulburarile de spectru autist” – Februarie 2019
Curs de formare continua la Bucuresti: „Tehnici de psihoterapie cognitiv comportamentala si analiza comportamentala aplicata in tulburarile de spectru autist” – Februarie 2019 2019-01-26T11:06:55+00:00

Project Description

Asociatia de Terapie Comportamentala Aplicata  in colaborare cu Asociatia de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania organizeaza

 CURSUL DE FORMARE CONTINUA

„TEHNICI DE PSIHOTERAPIE COGNITIV COMPORTAMENTALA SI ANALIZA COMPORTAMENTALA APLICATA IN TULBURĂRILE DE SPECTRU AUTIST”

Cursul va fi tinut de Anca Dumitrescu, psihoterapeut si consultant ABA, acreditat BCBA (Board Certified Behavior Analyst), Claudia Matei, psihopedagog si consultant ABA, acreditat BCaBA.

Cursul este acreditat cu 42 de credite de Colegiul Psihologilor din România.

Descriere curs

Cursul se adreseaza specialistilor care doresc sa lucreze in acest domeniu sau celor lucreaza deja in domeniul tulburarilor de spectru autist dar doresc sa-si aprofundeze cunostintele.

Pot participa, de asemenea, si studenti sau parinti ai copiilor cu tulburari de spectru autist (insa fara a primi credite din partea Colegiului Psihologilor din Romania– se va primi doar adeverinta de participare). Cursul se va baza pe demonstratii practice astfel incat la final cunostintele dobandite de participanti sa aiba o aplicabilitate cat mai mare.

Detalii participare

In perioada dintre cele 2 module cursantii vor avea o parte practica in cadrul centrelor ATCA si vor realiza un scurt filmulet cu aplicarea tehnicilor de terapie discutate la primul modul. In cadrul modulului II participantii vor primi feedback si se va pune accent pe punerea in practica a tehnicilor insusite.

Perioadele de sustinere a cursului – 2 module + PRACTICA in centrele ATCA:

–  Modulul I va fi tinut in perioada 7, 8 FEBRUARIE (joi – 10.00 – 16.00, vineri – 9.00 – 16.00).

– Modulul II va fi tinut in perioada 21, 22 MARTIE (joi – 10.00 – 16.00, vineri – 9.00 – 16.00)

In perioada dintre cele 2 module cursantii vor efecuta 14 ore de PRACTICA in cadrul centrelor ATCA sub supervizarea unuia dintre terapeutii cu experienta, scopul fiind insusirea tehnicilor prezentate in cadrul cursului.

Finalitatea

Numarul de cursanti:  15 – 20

FINALITATEA: diploma oferită de Colegiul Psihologilor din Romania si Asociatia de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania. Diploma si credite vor primi doar psihologii cu drept de liberă practică. Pentru a primii cele 42 de credite este necesara participarea la ambele module ale cursului. Participantii fara drept de libera practica vor primi o adeverinta de participare.

Participantii vor primi suportul de curs, in fomat electronic.

Locatie: Centrul ATCA – ABA ACADEMY, Str. Orzari nr 92, sector 3, Bucuresti

Inscriere

Locatie: Centrul ATCA – ABA ACADEMY, Str. Orzari nr 92, sector 3, Bucuresti

Taxa unui modul este  600 lei.

Parintii copiilor cu autism beneficiaza de 25% reducere din pretul integral al cursului.

Se va achita o taxa de 200 lei, la inscriere, iar diferenta se va achita in momentul sustinerii primului modul (la fel se va proceda si pentru urmatorul modul).

Se va achita un avans de 200 lei in contul RO65BTRLRONCRT0470415701, deschis la Banca Transilvania, Cabinet individual de psihologie Dumitrescu Ancuta, CIF  25707067.

Data limita de inscriere: 1 februarie

Persoana de contact:

Adelina Anghele
0751 285 910
adelina.anghele@atca.ro

Completeaza formularul de inscriere