SEBASTIAN 2017-06-28T22:08:30+00:00

Project Description

Sebastian are 8 ani și a intrat pe ușa centrului ATCA când avea șase ani. Ne-a fermecat pe toți cu zâmbetul lui ștrengăresc și, la prima vedere, ne-am gândit ca este posibil să nu aibă probleme, dar când am aflat câți ani are, era evident că nivelul lui de dezvoltare era al unui copil mai mic.

E adevărat că nimeni nu se hazardează să-ți spună că totul va fi bine și copilul tău se va vindeca, dar important e să explici că orice este posibil, atât timp cât se încearcă tot ce este omenește posibil. Noi căutăm în permanență tehnici noi de integrare și zi de zi, an de an, rezultatele sunt din ce în ce mai spectaculoase.

Sebastian urmeaza acum o școală specială, unde a reușit să se integreze fără probleme. Marea lui reușită este că merge fără însoțitor. Acum este un copil foarte sociabil, căpătând din ce în ce mai multă încredere în el.

Știe să citească și a ajuns aproape la nivelul de dezvoltare potrivit pentru vârsta lui. Are prieteni printre colegi iar profesorii lui spun că este foarte competitiv și că asimilează cu ușurință lucrurile noi pe care le învață.

Sebastian nu a renunțat la terapie, ne bucură ziua cu zâmbetul lui adorabil și îl privim cu mândrie, observând progresele pe care le face. Îl îndrăgim aproape ca pe copilul nostru!

“Copilul nostru” a învățat să fie independent și acum lumea nu i se mai pare atât de străină și ostilă. Iar părinții pot în sfârșit să privească cu un pic mai multă seninătate spre viitor.

Sebastian, ca și ceilalți copii, ne este profesor! Prin el, am învățat multe despre această afecțiune și cu siguranță vom putea folosi tot ce-am învățat atunci când următorul băiețel cu zâmbet strangaresc ne va călca pragul.

 

Project Details

Categories: