//Ziua Copilului 2016 – 8 ani de ATCA

Ziua Copilului 2016 – 8 ani de ATCA

ATCA marchează 8 ani de la înființare cu un eveniment special în Orășelul Copiilor

În data de 4 iunie, la intrarea în Orășelul Copiilor, Asociația de Terapie Comportamentală Aplicată (ATCA), în colaborare cu Primăria Sectorului 4, a organizat o petrecere dedicată copiilor, cu tematica  „Artă-n parc‟.

Evenimentul a marcat şi o altă sărbătoare – împlinirea a 8 ani de activitate ATCA, în beneficiul copiilor cu autism.

În cadrul evenimentului s-a desfasurat un atelier de artă în aer liber, susținut de pictorița Delia Orman, pentru copii de toate vârstele, și un concurs cu premii surpriză.

Apoi, toți cei prezenți, cu mic și mare, au fost invitați să se distreze și  danseze alături de actorul Eugen Cosma si prietenii lui.

Pe toată durata evenimentului invitaţii au aflat despre munca frumoasă pe care terapeuţii noştri o fac în centrele ATCA, i-au cunoscut pe copiii noştri speciali, inclusiv pe cei 15 micuţi care provin din familii extrem de nevoiaşe sau chiar de la cămine de copii, şi pentru care asociaţia noastră oferă terapie gratuită.

Toate fondurile donate de participanţi pe toată durata evenimentului au fost folosite pentru achiziţionarea de jucării şi rechizite, necesare pentru buna desfăşurare a orelor de terapie.

Va mulţumim pentru că sunteţi alături de noi în fiecare an!

2017-10-06T00:12:32+00:00